VORES trendbØGer
Vi producerer trendbøger, der passeer til alle typer af industrier og virksomheder samt de mere specialiserede områder indenfor tekstilindustrien - du vælger, hvad der passer til dit behov!
 
Influenser: Her sammenfatter vi de sociokulturelle forandringer, der sker i samfundet, og som påvirker udviklingen af farver, former og design. Vi analyserer, konkretiserer og fortolker trenderne, så de bliver lette at forstå og lette at anvende. Et vigtigt værktøj for alle der arbejder med konceptudformning.
 
Farver: Her taler vi om de vigtigste farveprognoser og giver dig inspiration til fortsat farvemæssig udvikling af dit sortiment.
 
Textil & Print: Her præsenterer vi nyheder, der sker på tekstilmarkedet. Vi viser prøver på de seneste materialer.
 
Sport & Street: Et uvurderligt redskab for dig, der arbejder med sportstøj eller tilbehør. Både for kvinder og mænd.
 
Baby: : En inspiration for dig, der arbejder med babytøj og/eller tilbehør. Her dækker vi aldersgruppen fra 0-1 år og 1-5 år. Både for piger og drenge.
 
Children: Denne bog fokuserer på mode til de lidt større børn. Piger og drenge i aldersgruppen 6-15 år.
 
Youth: En meget populær bog, der fokuserer både på piger og drenge i aldersgruppen 16-25 år. Her får du også inspiration om tilbehør som undertøj og forskellige accessoirer. Dame- og herretøjsproducenter med et lidt yngre look benytter også gerne denne bog.
 
Lingerie: Et fantastisk arbejdsredskab for dig, der arbejder med smukt og funktionelt undertøj og nattøj. En meget populær bog for den der vil udvikle sit design.
 
Beach: En bog der kun udkommer til sommersæsonen, og som koncentrerer sig helt på strandmoden.
 
Dam: Promostyl er kendt for sin elegante måde at formulere damemoden. For den sofistikerede og klassiske producent, der vil profilere sig mere avantgarde.
 
Knitwear: En af vores absolut mest populære bøger. En herlig kombination af det nye og det klassiske. Mere casual end damebogen.
 
Ultimates: For dig der ikke vil gå glip af de store designeres kreationer. Vi sammenfatter farver, mønstre og materialer. Vi videreudvikler tendenserne til konkrete forslag på egne modeller og design.
 
Men: En casual profil for dig, der fremstiller herretøj til hverdagsbrug.
 
Accessoarer: En bog med inspiration til sko, bælter, solbriller, smykker, tasker og andet tilbehør.
 
 
Vil du se bøgerne? Kontakt os på  promostyl@trendinformation.eu