design intelligence
design intelligence
 
Det afgørende for en virksomheds fremgang og fremtid er at tage de rigtige beslutninger. Vores verden vokser hurtigt, og for at følge med i den rasende udvikling skal man finde frem til de rigtige informationer, der danner grundlag for de rigtige beslutninger. Vores dages store udbud af ensartede produkter og tjenester medfører, at design i dag er den afgørende faktor for, om du vil få succes på markedet.
 
Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for betydningen af design. Designudvikling bør i dag være en selvfølgelig og integreret proces i virksomheden.
 
Det er her, at Promostyl kan komme til hjælp. Der dukker hele tiden nye trendbureauer op på markedet, men det er få af dem, der også  analyserer, konkretiserer og fortolker tendenserne. Vi rapporterer også om det, der allerede findes på markedet, og som kan eller skal videreudvikles, dvs. det der er moderne nu. Den information blander vi med analyser af de nye tendenser. Dette kaldes trend og bliver på længere sigt moderne, dvs. kommercielt.
 
For mere information kontakt: promostyl@trendinformation.eu